Fraa-i heeft geregeld nieuws over nieuwe projecten, nieuwe samenwerkingsverbanden of vacatures.
Hier onder vindt u een overzicht van ons laatste nieuws en vacatures.

Alle bouwnummers van fase 2 bedrijventerrein Kleine Vink te Nieuwerkerk aan den IJssel zijn verkocht. De planning voor start bouw is gemaakt. Begin 2022 start te realisatie van dit bijzondere complex.

Op 13 september 2021 zijn de palen aangeleverd op de bouwplaats van de eerste 10 bedrijfspanden te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het heiwerk is van start gegaan. De contouren van de bouw zullen snel zichtbaar worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In april 2021 is de realisatie van het project ‘t Meesterwerk te Barendrecht opgeleverd. Een bijzonder project afgerond en een mooi moment om te vieren. Wij bedanken alle betrokken adviseurs en de aannemer GN Bouw voor het mooie proces.

 

 

 

 

 

 

 

Op 26 november 2020 zijn de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten van de 10 bedrijfsloodsen Kavel 2 van de ontwikkeling Kleine Vink te Nieuwerkerk aan den IJssel getekend. Begin 2021 zal gestart worden met de realisatie van dit project.

 

 

 

 

 

Op 17 november 2020 is de overeenkomst voor de verkoop van Kavel 7 van de ontwikkeling Kleine Vink te Nieuwerkerk aan den IJssel getekend. Er ligt een mooie ontwikkeling voor dit kavel in het verschiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

In de laatste week van Oktober 2020 is de dakvloer gestort van het project ‘t Meesterwerk te Barendrecht. Daarmee is het hoogste punt bereikt! Een bijzonder moment om te vieren. Op naar de volgende mijlpaal.